ICT

Wachtwoorden

MBO Utrecht gebruikt verschillende applicaties. Om het onderwijs goed aan te laten sluiten bij je persoonlijke ontwikkeling moeten we weten wie je bent, daarvoor moet je inloggen. We streven ernaar om je één gebruikersnaam en wachtwoord te geven. Helaas is dat nog niet overal mogelijk.

We hebben een groot aantal van de applicaties gekoppeld via de EduCloud. Het account daarvoor is de sleutel tot o.a. inloggen op de computers, printen, E-mail / Office365, TrajectPlanner, #OnderwijsOnline en WiFi.

Voor het aanpassen van het wachtwoord van de EduCloud hebben we een self-service ingericht. Als je mobiele nummer bekend is bij de studentenadministratie of persooneelszaken dan kan je op ieder gewenst moment je wachtwoord resetten.
Het wachtwoord van de EduCloud kan dan worden aangepast via het wachtwoordportaal https://wachtwoord.mboutrecht.nl

Meer informatie op de volgende pagina.

Lukt het niet om je wachtwoord zelf te herstellen dan kan je naar de Servicebalie ICT.

Naast de EduCloud zijn er nog een aantal andere applicaties in gebruik met eigen wachtwoorden. Denk hierbij aan specifieke onderwijsapplicaties die bij een enkele opleiding wordt gebruikt. Vaak wordt dit bij de opleiding zelf bijgehouden of ligt het bij de uitgever. Neem daarvoor contact op met iemand van de opleiding die je hier verder in kan helpen.

Volgende pagina >>