ICT

Schoolpassen

Alle nieuwe studenten van MBO Utrecht krijgen een schoolpas uitgereikt. Met de schoolpas krijg je toegang tot de scholen. Als pashouder ben je verplicht om de pas tijdens het verblijf op of rondom de school op verzoek te tonen. Bij hulpvragen aan de servicebalie wordt hier ook naar gevraagd.
Daarnaast zijn er een aantal diensten waarbij je de schoolpas nodig hebt om hier gebruik van te kunnen maken.

Waar heb ik de schoolpas voor nodig?

  • Toegang tot het gebouw: Een aantal schoollocaties maakt gebruik van toegangspoortjes (Tourniquets). Om binnen te komen moet je je pas voor een paslezer te houden.
  • Printen: (Follow-me printen) Als je een afdruk opdracht hebt gegeven dan kun je printen door naar de dichtstbijzijnde printer te lopen en met behulp van je schoolpas je afdruk op te halen.
  • Kluisjes: Op sommige locaties zijn de pasen gekoppeld aan de elektronische kluisjes. Zonder je schoolpas kun je dan niet in je kluisje.


Ik ben mijn pas kwijt, hoe kom ik aan een nieuwe?

Een vervangende pas kost €10,-. Deze kun je aanvragen via de servicedesk op de Australiėlaan 25. Als je op een andere locatie zit kun je ook je concierge lief aankijken. Hij of zij kan dan ook een vervangende pas voor je aanvragen.


Mijn schoolpas is niet (of verkeerd) gekoppeld aan mijn printaccount

Doordat er al schoolpassen zijn uitgegeven voordat het printsysteem in werking is getreden zijn deze nog niet allemaal goed gekoppeld. Als dit bij jou ook het geval is ga dan naar een van de drie servicebalies. De medewerkers daar kunnen dit rechtzetten.